7 Temmuz 2011 Perşembe

Demi Lovato makyajlı-makyajsız

Demi Lovato'yla adaş olduğumuz için ona kıyak geçemeyeceğim :) Biri makyajlı biri makyajsız fotoğrafı işte yine makyajın bir insanı ne kadar değiştirdiğine kanıt fotoğraflar..
Bu arada fuşya elbisenin üstüne kot montu sevdim hoş görünüyor.


2 yorum:

  1. Ahah, bir şeyi yapacaksanız doğru düzgün eleştirin. Demiyi sevmem bile, ama bu iki fotoğraf arasındaki zaman farkından haberiniz yok herhalde. Kendisinin makyajsız hali çok daha tatlıdır. Bunu da zaten zamanında Sonny with a chance izlemiş tüm insanlar bilir. Orada iki hali de var, oturun oradan karşılaştırın. öyle blog açıp oradan buradan iki fotoğraf toplayıp, bir de gossip girlvari 'çok kuuluz ve bütün magazin dünyası elimize bakıyor' havalarına girmekle adam olamazsınız, söylemesi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Adsız,
      Zaman farkının bu makyajsız halinde ne gibi bir etkisi olabilir, öncelikle bunu soruyorum?
      Ben Gossip Girl izlemeyeli baya bir zaman oldu ama sanırım sen çok etkisinde kalmışsın benim bloguma bile o gözle bakıyorsun.
      Hangi kimlikle adam olunup olunmayacağını bana söylüyorsun? Kim olduğunu belirtirsen ona göre konuşalım daha faydalı olur.Böyle atıp tutmayla sırf eleştiri yapıyım diye saldırmakla olmuyor, senin tabirinle "adam olunmuyor".

      Sevgiler,
      Demi

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...